הקצאת שורשים

דיון מתוך פורום  שיקום הפה ושתלים דנטליים

16/10/2014 | 15:56 | מאת: אילנית

בעקבות פלאק שלוחץ על החניכיים ואיזור השיניים ועושה כאבים , אצטרך ללכת לשיננית שתראה אם מספיק לנקות או שאצטרך הקצאת שורשים/ניקוי עמוק שאלתי היא האם השיננית שמכירה אותי ואת הפה שלי כבר שנים רבות יכולה לדעת האם אצטרך ניקוי עמוק יותר או רק רופא החניכיים פשוט במגע עם המברשת שיניים ולפעמים גם כאב ללא קשר למגע המקום כואב ובכלל מה זה הדבר הזה הקצאת שורשים האם רואים שצריך בעין או שצריך איזה צילומים בשביל זה ומהן ההנחיות אחרי זה?

לאילנית שלום רב, שיננית מנוסה יכולה לדעת באם מצב החניכיים נדרש לטיפולה או שרצוי להפנות לרופא חניכיים לבדיקה והקצעת שורשים, אם תדרש. לצורך אבחון מצב החניכיים לפני הקצעת שורשים, יש לבצע צילום הנקרא "סטטוס מקביליות". אין הנחיות מיוחדות לאחר הטיפול, לפעמים ממליץ הרופא המטפל על שטיפות פה. בהצלחה, ד"ר אביטל מתן

מנהל פורום שיקום הפה ושתלים דנטליים