אחרי השתלת עצם והרמת סימנס

דיון מתוך פורום  שיקום הפה ושתלים דנטליים

22/10/2020 | 22:04 | מאת: דואגת

שלום רב, אני שבועיים לאחר השתלת עצם והרמת סינוס בשן קדמית. (עקירה, השתלה באותו יום והרכבה של שן זמנית) האזור סגלגל ומוגלתי מעל השן שהוסרה ומעל שתי השיניים ליד. נוצר לי חור ענק מתחת לשן הזמנית. כלומר היא נמצאת בתכלס באויר וכל הזמן נכנס לי לשם מזון. פניתי לרופא והוא אמר פשוט להמשיך שטיפות אני מפחדת שיווצר לי רקבון שם או נמק אם לא כבר נוצר. האם זה תהליך הגיוני? אני דואגת לחינם?

שלום רב, באם אינך בטוחה בחוות הדעת שקיבלת מרופא השיניים שלך, פני לבדיקת כירורג פה ולסת או לרופא חניכיים לקבלת דעה שנייה. בהצלחה, ד״ר אביטל מתן

מנהל פורום שיקום הפה ושתלים דנטליים