חור בשן טוחנת תחתונה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה ושתלים דנטליים

22/10/2020 | 15:14 | מאת: עידן

שלום גיליתי חור בדופן שן טוחנת ולא הרגשתי משהו נשבר או נופל. איך אני יכול לדעת האם זה בסיכון להגיע לשורש ולגרור שבר שידרוש עקירה או לא? כרגע אין לי כאבים מלבד אי נוחות כאשר הלשון כל הזמן נוגעת שם ומרגישה חלק חסר. אך אין רגישות או כאב באכילה או שתייה או לעיסה. אין לי אפשרות להגיע לרופא שיניים עד שיהיה חיסון לנגיף הקורונה. צירפתי תמונה באיכות ביתית. תודה

לעידן שלום רב, צילום פוטוגרפי אינו מאפשר אבחון והחלטה. הדרך היחידה לאבחן את חומרת הנגע ולהחליט על תכנית הטיפול היא בדיקה קלינית וצילום רנטגן. בהצלחה, ד״ר אביטל מתן

מנהל פורום שיקום הפה ושתלים דנטליים