חוסר תחושה לאחר השתלת שתלים

דיון מתוך פורום  שיקום הפה ושתלים דנטליים

13/06/2017 | 21:19 | מאת: תמר אלקובי

שלום, לפני שבוע עשיתי טיפול השתלת עצם ו4 שתלים בלסת תחתונה מצד ימין והתחלתי להרגיש חוסר תחושה וקרירות מסביב לשפה שמשדר לכיוון הלחיים פניתי לרופא וע״ צילום פנורמי נראה הכל כשורה זה האם זה אמור להדאיג כי ככל שחולף הזמן החוסר תחושה עוברת לאיזור הפנים אודה לתשובתך

לתמר שלום רב, התופעה אותה את מתארת מעידה על חשש ללחץ/פגיעה בעצב הלסת התחתונה. לא ניתן להעריך מתי ובאם התחושה תחזור. לאור ההחמרה בתופעה, אני מציע כי יבוצע צילום סיטי ותבדקי ע"י מומחה בכירורגית פה ולסת. בהצלחה, ד"ר אביטל מתן

22/06/2017 | 11:44 | מאת: תמר

דר' אביטל מתן שלום תודה על תשובתך, תודה לאל התחושה חזרה אך יש לי נימולים בלשון ומעין חריפות בפה ,בכפות הידיים ורגליים .ועדיין יש כאב ורגישות קלה באיזור השתלים בדיקת סיטי תקינה.

מנהל פורום שיקום הפה ושתלים דנטליים