למי לפנות? איזה תחום

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

10/08/2018 | 01:30 | מאת: ספיר

לפני כשנתיים עברתי ניתוח להסרת מאקרואדנומה מההיפופיזה לאחר לידה 3. לפני הניתוח אובחן קרישיות יתר וקיבלתי זריקות מחשש ללופוס. מאז וגם לפני הניתוח, דיכאון, בכי, סחרחורות, חוסר שיווי משקל וריחוף, לעיתים לא מחוברת למציאות, מזה כחודשיים, כאבים בחצי גוף שמאל עד לרמה של שיתוק וחוסר תחושה מוחלט, צלליות מרצדות מול העיניים, צמרמורות, כאבי גב, כאבים בחזה. כיום לוקחת קסאנקס בלילה ורק נגמלתי מויפקס שלקחתי ביום. האם תופעות אלו יכולות לצוץ מלופוס אן שהבעיה נירוכירוגית או הורמונלית בכלל. חייבת לציין שהמצב מחמיר בשבוע שלפני הוסת, הוסת ארוכה , כ 10 ימים וממשיך עד כשלושה ימים אחרי הוסת. למי לפנות, אנא עצתכם בדחיפות. ספיר

ספיר שלום אין לי מושג וגם לא נתת מספיק פרטיםלגבי ההיפופיזה. מציעה לפנות לרופא המשפחה ובמקביל לוודא שהצירים ההורמונלים תקינים

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת