האם יש לי אספרגר ? מה זה בדיוק בכלל ?

דיון מתוך פורום  אוטיזם, אספרגר PDD - בוגרים ומבוגרים

07/11/2017 | 17:11 | מאת: משה

ב"ה שלום וברכה ! אשתי טוענת שיש לי אספרגר אין לי מושג מה זה יש לי אכן מתח ולחץ הרבה שנים שגורמים לי לא להאמין בעצמי חוסר ביטחון עצמי חוסר הערכה עצמית. חוסר העצמה אישית. תלותיות בזולת. אבל הכל באמת מגיע מלחץ בראש שיש לי שנובע מצפיפות בחוליות בעורף דבר שאני סובל ממנו הרבה שנים דבר שהגיע בעקבות חוסר הרגשת נוחות אצל ההורים. לחץ כפוי מצידם לישון בשעות מוזרות או רעש שלא איפשר לישון. חוסר רגישות כלפיי וכו וכו. דבר שסגר את יכולת הביטוי שלי. וגרר אחריו חולשה כללית. חוסר אנרגי'ה. ובעיקר לחץ בראש שקשור למערכת העצבים. עצבנות. מערכת העצבים של הקקיבה. כבד עייף. ורופא אמר שאקח ציפראלקס ואני לוקח אותו כבר כמה חודשים ואין שום שינוי. הלחץ בראש נשאר. אז התחלתי לבוא לכירופראקטיקה. מקווה שישתפר המצב בעזר השם. הייתי בעבר ברפלקסולוגיה. דיקור סיני. שיאצו טווינה. עיסוי. ולקחת צמחי מרפא. איבחון הגלגל העין ועוד המון דברים ועדיין המצב לא משתנה כבר 15 שנים. אשמח לקבל חוות דעת עליי האן אכן יש לי אספרגר ואם לא אז מה כן יש לי ?

08/11/2017 | 18:30 | מאת: יהודית קדם MSW

שלום לך אני מתרשמת כי מאוד קשה לך ואתה עושה הכל כדי להקל על תחושותייך ומכאובך . אינני יודעת אם יש לך אספרגר שכן רק פסיכיאטר מאבחן זאת וגם בפגישה פנים אל פנים ולא דרך האינטרנט אני מציעה לך לעלות את התלבטויותך ומחשבותך עם הרופא שנתן לך את הציפראלקס והוא יוכל לענות או לכוון אותך מקווה שעזרתי

מנהל פורום אוטיזם, אספרגר PDD - בוגרים ומבוגרים