ציסטה באונה השמאלית של בלוטת התריס

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

20/08/2020 | 07:11 | מאת: מיטל

שלום, אתמול במסגרת בדיקת אולטרסאונד גילו ממצא ציסטי באונה השמאלית של בלוטת התריס. אני חווה את הסימפטומים הבאים כבר לא מעט זמן: צרידות, נשירת שיער למרות לקיחת ברזל השמנה/בעיה לרדת במשקל למרות הקפדה על תפריט שתיה וספורט , עייפות, הזעה מוגברת, חולשה,שינויים במצב הרוח, הפרעות מחזור, מתח, עצבות מבדיקות כלליות שביצעתי בסוף יוני הtsh שלי היה 0.87. על בסיס הנתונים הללו האם מדובר על תת פעילות או יתר פעילות ? אשמח להבין מה קורה איתי תודה

שלום רב, חש לגשת לרופא אנדוקרינולוג שבין היתר ישלח גם לבדיקת דם לתפקוד בלוטת התירואיד (ניתן לבקש גם מרופא המשפחה). בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)