Tsh גבוה וt3 t4 תקינים

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

01/08/2019 | 02:28 | מאת: שוש

בת 55. Tsh גבוה. T3 t4 תקינים. תסמינים של חולשה משמעותית. הזעה מרובה. יש עליה של tsh מלפני חודשיים שגם אז היה די גבוה. האם תוצאות אלו מצריך להתחיל שימוש בדירוקסין.אם כן, האם אפשר לשפר את הממצאים באמצעות תוספי תזונה/ מזון (למשל יוד). לתשובתך אודה

שלום רב, אם T3-4 תקינים כנראה שלא צריך טיפול. יש לפנות לאנדוקרינולוג. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)