ממשיכה שאלה למטה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

03/03/2019 | 00:20 | מאת: הדר

איילת שלום אני מעתיקה את השאלה הממשיכה שלי מלמטה ,ראיתי שפספסת. לצערי הלכתי למרפאת כאב,קיבלתי את הזריקה והכאב חזר במלואו. אם יש נזק עצבי מקומי ,האם את מתכוונת לכך שהעצב נפגע ,מה שאומר שהפגיעה הזו יכולה לגרום לכאב שאני חשה ,וזה לא תלוי לחץ חיצוני? ואם זה המצב ,אין איזו תרופה (לא משהוא שצריך לכל החיים) או שיטת טיפול שיכולה "להבריא את העצב"? תודה רבה

הדר שלום, עצב עלול להיפגע גם ע"י לחץ חיצוני וגם ע"י חיתוך. המלצות לבירור של בכאב כרוני (צורך בצילום או הדמיה אחרת) ולטיפול בו (זריקה מקומית, כדורים, מכשיר לגירוי עצבי וכו') ניתנות ע"י רופא מומחה לכאב. חשוב שתחזרי לרופא הכאב שטיפל בך ליעוץ נוסף. בברכה, ד"ר אילת הלוי

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים