פענוח בדיקות רופא התפתחותי (נוירולוג)

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

02/01/2019 | 22:59 | מאת: לידור

היי הבן שלי בן שנה ושלושה חודשים לפני כחצי שנה שלחו אותי מטיפת חלב לרופא התפתחותי מפני איחור התפתחותי וחוסר תקשורת עם הסביבה.. הנוירולוג בדק אותו וביקש להתחיל פיזיותרפיה מפני שהבן שלי לא ידע להתהפך לבדו לזחול כמו שצריך וכו'.. הפיזוטרפיה די עזרה לנו אומנם הוא עוד לא הולך אבל התקדם בצורה די יפה.. ועכשיו גם התחלנו טיפול אצל קלינאית תקשורת.. כי מתקשה למלמל הרופא ביקש שנעשה בדיקות דם מיוחדות לבירור היפוטוניה 2 בדיקות 1.very lung chain fatty acid 2.amino acids qunan התור לרופא בעוד ארבעה חודשים קיבלנו תוצאה אחת מהבדיקות שעשינו אשמח אם תוכלי לפענח את התוצאה עד התור שלנו לרופא מודה לך מאד

לידור שלום, יש טעות בקובץ ששלחת ולא ניתן לפתוח אותו. אך בכל מקרה, אין זה נכון לתת במסגרת הפורום פענוח לתוצאות של בדיקות. אני ממליצה שתשלחו את תשובת הבדיקה לרופא ההתפתחותי. אין צורך לחכות לתור שבעוד 4 חודשים. בברכה

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים