טונוס שרירים נמוך וגמישות יתר

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

17/10/2018 | 13:06 | מאת: ל

הבת שלי בת 6. כשהיתה קטנה הובחנה עם טונוס שרירים נמוך וגמישות יתר, וטופלה אצל מלווה התפתחותית באופן פרטי. היה לה עיכוב קל בהתפתחות מוטוריקה גסה - הלכה בגיל שנה וחצי. היום נראה שמתפקדת כרגיל, למעט קושי בפעילות גופנית כגון קפיצה על רגל אחת וכדומה. אין לה בעיות אחרות. האם הדבר דורש בדיקה ומעקב כיום? אם כן, מאיפה להתחיל? ולמי לפנות.. <

נרצה תמיד לפתוח ב"שלום". ובכן, שלום. בגיל 6 שנים ילד אמור לעמוד וגם לקפוץ על רגל אחת. אני ממליצה לשלוח את הילדה בהקדם לחוג ספורט טיפולי פרטני, או בקבוצה קטנה של מקסימום 3-4 ילדים. תודה? בבקשה. בברכה ובהצלחה.

21/10/2018 | 12:35 | מאת: ל

תודה רבה לך על תשובתך :)

בשמחה ☺

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים