רעד בשפה תחתונה האם יש סיבה לדאגה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

25/03/2018 | 09:33 | מאת: Hofit

שלום רב הבת שלי כמעט. בת 7 חודשים וכשהיא עם מוצץ קיים רעד בשפה התחתונה אני זוכרת את התופעה עוד כשנולדה השאלה האם יש צורך לדאוג? מתי אמור לחלוף? התופעה התמעטה אך עדיין קיימת תודה

חופית שלום, האם ההריון והלידה היו תקינים? האם התפתחותה תקינה? האם אין הפרעת תנועה נוספת? האם הרעד קשור לנטילת תרופה מסוימת? האם יש מחלה נוירולוגית במשפחה? האם לכם, ההורים, היה רעד בשפה בינקותכם? האם בדיקתה הנוירולוגית תקינה? אם הרעד הוא התופעה היחידה, וכל השאר תקין - אז נשמע לי שאין מה לדאוג. בברכה

31/03/2018 | 17:19 | מאת: חופית

היי תודה על תשובתך הכל ברוך השם תקין האם יש צורך לראות נוירולוג ילדים? מתי אמורה התופעה להיחלף? תודה וחג שמח

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים