סיבות לכאבי ראש לילד בן 8 וחצי

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

03/11/2017 | 09:09 | מאת: זיוה

שלום ד"ר איילת ממה נובעים כאבי ראש לילד בן 8 וחצי? מה יכולות להיות הסיבות אודה להסברך מטרתי לעקוב אחר בני ולנסות להקטין מצבים אלו למשל הוא מזיע המון ואז נחשף לרוח הוא מול מזגן הוא לא שותה הרבה לעיתים הוא במתח מתחרויות

זיוה שלום, כאבי ראש בילדים מתחלקים לכאב ראשוני (כגון מיגרנה) או כאב ראש מישני, שעלול לנבוע מגורמים רבים ושונים: זיהום, גידולים, דלקת בכלי דם, לחץ דם גבוה, לחץ תוך גולגלתי מוגבר, תגובה לתרופות או חומרים אחרים, הפרעות בזרימת דם, סינוסיטיס, הפרעות מיבניות, מתח נפשי ועוד ועוד. אתם צריכים לפנות לנוירולוג כדי לאפיין את כאב הראש של בנך, ולהחליט איך לטפל בו. בברכה

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים