MRI ראש לבת שלי תוצאות - אני מתה מפחד

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

27/07/2017 | 13:26 | מאת: אורית

התוצאות : להלן תוצאות סריקה בתהודה מגנטית של המוח: הבדיקה בוצעה לבירור כאבי ראש. בוצעו סריקות של המוח במישורים אקסיאלי, קורונלי וסגיטלי בשקלול T2, T1 ,כולל הזרקת חומר ניגוד, ,DWI .SWI מבני קו האמצע והגומה האחורית נראים שמורים. מודגמת הרחבה קלה של חדרי המוח והקרניים האוקסיפיטליות. הקרן האוקסיפיטלית מימין בקוטר כ- 18 מ"מ ומשמאל בקוטר כ- 17 מ"מ. חדר שלישי ורביעי בגודל תקין. ללא ממצאים מיוחדים במעבר הקרניו-צרביקלי. בחומר לבן פריאטלי אחורי משני הצדדים מודגמים אזורים של הארכת זמני הרפיה, בולטים יותר מימין. ללא עדות להאדרה לאחר הזרקת חומר ניגוד. לא זוהו הפרעות בדיפוזיה. מודגם עיבוי רירית פוליפואידי בבסיס מערת הלסת מימין - ציסטה מרטנציה. בסיכום: אזורי הארכת זמני הרפיה פריוונטריקולרים כמתואר. הממצאים חשודים כפגיעה איסכמית או וסקוליטיס, יתכן גם כתוצאה מזיהום בעבר. הרחבה של חדרי המוח הלטרלים והקרניים האוקסיפיטליות.... בבקשה תגידו לי אם יש לי ממה לחשוש ואם להלחם להגיע אפילו לבית חולים בהקדם כדי שלא תיווצר חלילה בעיה שלא תינתן לפתרון.... :( :(

שלום? שלום. אינני יודעת אם כאבי הראש של בתך העלו חשד לוסקוליטיס. את לא צריכה להגיע לבית החולים, אך צריכה לשלוח את התשובה לנוירולוג של בתך. תודה? בבקשה.

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים