התקפי חרדה פחדים סכיזופרניה

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

04/09/2019 | 10:01 | מאת: מורי

היי שרון אני חווה התקפי חרדה בכך רגע נתון ללא סיבה נראית לעין לא ממשהו מסוים הייתי עם חברות במסעדה חוסר רוגע כזה וחרדה והתקפים וניתוקים ממש בלי סיבה ועכשיו נכנס לי לראש שאני יפחד מדברים שלא קיימים ובגלל זה יד לי התקפי חרדה כאילו שיש לי התקפי חרדה כי אני חושבת שרודפים אחריי ורוצים לפגוע בי ואני ממש מרגישה שזה משתלט עליי ואני חושבת שרודפים אחריי ושאני שומעת קולות של הרודפים שמאיימים עליי ובגלל זה יש לי התקפי חרדה מה אני עושה

04/09/2019 | 11:27 | מאת: מורי

אני כבר לא יודעת אם כדאי לפנות שוב לפסיכיאטרית או לא

04/09/2019 | 12:54 | מאת: מורי

עכשיו קראתי על מישהי שהתעללה בבן שלה בן השנתיים אני חושבת שזאת אני אין בדוק שיש לי מחלת נפש

היי מורי, בהתמודדות עם ההפרעה יש גם ימים קשים יותר, שבהם יש יותר התקפי חרדה. הדרך הנכונה להתמודד איתם היא לנסות לא "להתרגש" מהתקף החרדה, לא לתת לו במה, ככל האפשר, ולנסות להמשיך להתנהג כרגיל. מחשבות ותחושות שאינן מקבלות שום התייחסות מיוחדת, נוטות לדעוך עם הזמן. בברכה, שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה www.cbthaifa.com לקביעת תורים: 052-6794975

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית