הזיות תמונות מוזרות שעולות לראש

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

11/03/2019 | 11:55 | מאת: מורי

היי יקירה מה שלומך? שוב פעם לא יודעת מה לעשות חוסר רוגע. כל שנייה קופצת לי תמונה לראש של מישהו שבא מאחורה נותן לי מכה חזקה רודף דוקר וכו ואז הגוף שלי לא רגוע כאילו זה ממש אמיתי אני פוחדת שאלו לא הזיות רדיפה כל שנייה מסתכלת אחורה ומרגישה בגוף כאילו זה מוחשי ממש

11/03/2019 | 13:56 | מאת: חני 1234

היי מורי , קראתי את תגובתייך, רק למי שיש ocd , יכול להבין את המאבק הפנימי לנסות להישאר שפויה נוכח המחשבות והחרדות. נסי להרגיע את עצמך , תזכרי שהן רק מחשבות , אין ביכולתנו לשלוט בהן , דמייני דיסק שנתקע, הדרך היחידה היא להמשיך להילחם לא לוותר, ולנסות לקחת בפרופרציה! מה כבר יכול לקרות ( התקף חרדה?) כבר חווינו ומכירות על בשרנו. הפחד הוא מהפחד עצמו , והמחשבות רק מחמירות אותו , תנסי cbt אבל כזה שמטפל מומחה יכול לעזור בו. מאחלת לך בהצלחה מאותה הסירה בדיוק

היי מורי, כפי שכבר כתבתי לך פעמים רבות, אין ממש מה לעשות עם המחשבות הללו, רק לנסות לא להתייחס אליהן... צדקה חני בתגובתה שכדאי לטפל בזה, מאחר שלבד קשה הרבה פעמים להבין כיצד להתמודד עם המחשבות ולא לתת להן יחס. בברכה, שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה www.cbthaifa.com לקביעת תורים: 052-6794975

12/06/2019 | 13:25 | מאת: מורי

חני איך אני מגיעה לדבר איתך?

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית