מחשבות טורדניות איך להפסיק עם ספירות ולהתגבר על הפחד מאמונות טפלות

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

15/01/2019 | 23:29 | מאת: גליה

פירטתי למעלה פירטתי למעלה חשבתי ששם ממלאים מחפשת סדנה להפרעה של מחשבות טורדניות אצלי זה רק הרגל שלספירה כמעט בכל פעולה בבית ורק כשאני לבד מפחדת ממחשבות לא הגיוניות מעונינת בטיפול קצר מעונינת בסדנה אפשר להתקשר אלי או להשאיר טלפון בתגובה איך אני מגיעה לסדנה או לכמה שיחות בטיפול קצר ויעיל בתודה גליה שמעתי שטיפול קוגנטיבי התנהגותי עוזר אצלי זה הרגל לכל פעולה ליספור אם זה לישטוף כלים אם זה לקפל בגדים אם זה ללכת הלוך חזור בבית זה רק שאני לבד והרוב אני לבד מבחירה מתביישת להכיר אנשים לא יודעת איך להכיר ואני בת 50 לא פניתי מעולם לפסיכיאטר ולא רוצה כדורים אלא מדיטציה וספורט כשאני מנקה את הבית זה מרגיע אותי בתודה גליה זה לא שולח אומרים למלא 70 תווים שכבר מלאתי לא מצליחה עושה שלח ומקועה שישלח הפעם בתודה גליה

היי גליה, הטיפול המומלץ שעוזר להתגבר על מחשבות טורדניות הוא טיפול קוגניטיבי התנהגותי. הוא לא מתקיים בפורמט של סדנה, אלא של טיפול פסיכולוגי, הכולל מפגשים אישיים בדרך כלל פעם בשבוע. כדי לפנות לטיפול כזה, את צריכה לחפש מטפל מתאים ולפנות אליו באופן אישי. אני לא יכולה להפנות למטפלים ספציפיים על גבי הפורום. בברכה, שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה www.cbthaifa.com לקביעת תורים: 052-6794975

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית