מחשבות לא טובות ממש עושות לי רע

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

06/11/2018 | 12:15 | מאת: עומרי

אני מטופל אצל פסיכיאטר מדהים לוקח 40 מג פאקסט ביום כבר 5 שבועות אני מרגיש מוזר עם זה באות לי מחשבות שאני מטומטם ועושה שטויות איך יוצאים מזה? הרופא אישר לי שאין לי מחלת נפש פשוט המחשבות לא עוזבות אותי אני גם לא ישן טוב בלילה חשוב לציין שאני עם עבודה טובה ואבא נהדר לשתי ילדים מה עוד אפשר לעשות? אני כל היום לחוץ מהמחשבות

היי עומרי, טיפול תרופתי יכול להקל על הסבל, אבל כפי שאתה מציין, לא פותר את הבעיה. מומלץ מאוד להיעזר גם בטיפול קוגניטיבי התנהגותי (טיפול CBT), על מנת ללמוד איך להתמודד עם המחשבות כך שהם לא יפחידו אותך עוד. כאשר המחשבות אינן נתפסות כאיום, הן הולכות ודועכות מעצמן, מחוסר עניין בהן. זה מצוין שאתה מתפקד ברמה גבוהה, זה מצביע על כוחות שיש בך, וככל הנראה עם הכלים הנכונים אתה יכול להתגבר על הבעיה הזו. בברכה, שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה www.cbthaifa.com לקביעת תורים: 052-6794975

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית