יש לי שאלה (כבר שאלתי כאן שאלה)

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

02/11/2018 | 14:34 | מאת: אור

היי, לפני כמה פוסטים היה לי את הפוסט של ''מחשבות לא הגיוניות'' (רשום את אותו שם, אור) שקשורות למחשבות פולשניות וOCD כביכול מפחד ממחלות נפשיות אחרות, אמרת לי שזה מחשבות פולשניות ולהתעלם מהן (הכל מפורט שם) סתם נכנסתי עוד פעם כדי לראות את התשובה ורשום ''לקריאה נוספת והעמקה'' היה רשום שם פאקינג בתגיות סכיזופרניה.....זה קצת הלחיץ אותי, למה דווקא זה רשום? כי בפוסטים אחרים רשום דברים אחרים ב''קריאה נוספת והעמקה'' אני יודע שזה נשמע מטומטם אבל חטפתי מיני התקף חרדה על הקטע הזה איך זה עובד בעצם? מי מקטלג את זה? זה נשמע ממש מטומטם אבל זה הלחיץ אותי (ועוד זה הפחד הכי גדול שלי) איך זה בעצם עובד?

02/11/2018 | 14:42 | מאת: אור

נראה לי נפל לי האסימון, אולי בגלל שרשמתי שאני מפחד מסכיזופרניה כל הזמן בפוסט אז זה הופיע? כביכול מי שירצה לקרוא כדי להבין במה מדובר במידה ואין לו מושג? מאוד מאוד מלחיץ אותי הקטע הזה הפוסט נקרא ''מחשבות לא הגיוניות וOCD'' זה ממש כמה הודעות אחורה הכל מפורט שם... אני יודע שאני נשמע דביל....אבל זה קצת הלחיץ אותי

היי אור, כנראה מדובר באלגוריתם של האתר שמזהה מילים שכתבת בטקסט ומציע לך לפיהן מילות חיפוש. אני לא יודעת איך זה עובד בדיוק, אבל נראה לי שמדובר בסוג של אישור שאין לך סכיזופרניה. טוב תעשה אם תניח לזה, העיסוק בזה רק מגביר את האובססיה ואת הפחד מסכיזופרניה. בברכה, שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה www.cbthaifa.com לקביעת תורים: 052-6794975

04/11/2018 | 12:52 | מאת: אור

את צודקת, זה כמו שאפחד מסרטן למרות שזה עוד לא קרה לי....אני מניח שזה למה קיימת המילה ''אובססיה'' לפעמים זה לא על הדבר הכי ברור שיש ומה זאת אומרת מילות חיפוש, את מתכוונת בגלל שרשמתי את המילה כמה וכמה פעמים בפוסט אז זה כביכול הציג אותה? ואני באמת חושב שאני אפסיק לקרוא לגמרי על כל הנושא הזה, לא אשקר ברגע שקראתי לעומק זה הרגיע אותי במקום להכניס אותי לחרדה כי זה 180 מעלות ממני ואז לא הבנתי על מה החרדה, אבל אני מניח שבגלל שהפחד הזה נמשך כ''כ הרבה זמן יקח לזה גם זמן לעבור

בהחלט כדאי להפסיק לקרוא על הנושא, הקריאה באינטרנט היא אחד הדברים הכי מזיקים ומעוררים חרדה שיש. כנראה המילים שכתבת בפוסט גרמו להצגת מילות חיפוש זהות או דומות על ידי האתר.

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית