אוסידי עמיד ביותר וסומטיזציה

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

14/10/2018 | 00:09 | מאת: יונתן

אני כבר 7 שנים סובל מאוסידי עמיד טופלתי בלא מעט כדורים פסיכולוגים אישפוזים כיום אני נוטל 30 מג גילקס ו20 מג פלוטין וחיי על לוריבנים רק לוריבן מרגיע לי תגוף וקצת הגילקס אבל המחשבות והחרדות שלי ממש ממש חזקות אני לא מצליח להגיע לאיזון זה משגע אותי מה היית ממליצה לי לעשות תודה מראש

היי יונתן, אני לא יודעת מה בדיוק עברת ומדוע אושפזת, אני מניחה שיש בעיות נוספות ברקע (בדרך כלל לא עוברים אשפוזים עקב OCD בלבד). בכל מקרה, הטיפול המומלץ ב- OCD הוא טיפול CBT, שניתן בעת הצורך והרצון לשלבו עם טיפול תרופתי (שאתה כנראה זקוק לו אם עברת אשפוזים). יש גם את האפשרות להיעזר בגרייה מגנטית למוח (TMS), בייחוד לאנשים שתרופות לא עוזרות להם. זו יכולה להיות חלופה טובה לטיפול תרופתי. יכול גם להיות, שכדאי לך לעבוד על העלאת רמת התפקוד שלך, במידה שהתפקוד ירד בעקבות הבעיה. עשייה משמעותית עוזרת להיות מרוכז בדברים חשובים ופרודוקטיביים, ולא רק באובססיות. בברכה, שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה www.cbthaifa.com לקביעת תורים: 052-6794975

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית