מחשבות קשות ביותר שגורמות לפחדים

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

02/10/2018 | 04:03 | מאת: מורי

היי שרון מועדים לשמחה מה שלומך? היום בערב קרה לי משהו שלא רגשתי המון זמן לקחתי את הילדים לשמחת תורה תוך כדי נהיגה אני מרגיןשה צמרמורות פנימיות קשות קשות בקושי יכולתי לנהוג נשמתי עמוק זה בא ןהלך באוהלך כמובן שלא ויתרתי וחזרתי הבית אלא המשכתי ולקחתי את הילדים כשהגעתי לבית מאוחר יותר התחילו מחשבות קשות שבעלי רוצה לפגוע בי להשים לי דברים באוכל ועוד כל מיני דברים הזויים שגרמו לי למועקה קשה שקמתי להאכיל את הילד קפצה לי מחשבה שאני שמה לו כלור באוכל בקיצור שוב מחשבוץ קשות ביותר שלא היו לי שנים כולי מפחדת חסרת אונים ולא יודעת איך להתמודד לא עם המשבות ולא עם התקפי החרדה.

02/10/2018 | 08:18 | מאת: מורייי

שרון בבקשה תעזרי לי אמאאאאאאא שנים שזה לא היה לי תמיד היו מחשבות אבל התקפי חרדה ממש קשים לא היו לי שנים איך שקמתי עוג פעל התקף אחרי התקף בקושי הצלחתי לשלוח את הילדים למסגרות אני נוסעת בכביש לוקחת אותם לגן פתאום רואה מלא מלא רודפים על הכביש וכאילו אני דורסת אותם בדוק שמתפרצת לי סכיזופרניה

היי מורי, הלמידה איך להתמודד עם המחשבות ועם התקפי חרדה בצורה מדויקת מתבצעת בטיפול CBT. זה מעבר למה שאפשר לתת כאן בפורום... באופן כללי אני יכולה לומר רק לא להילחץ מזה ולא להתייחס כשזה מגיע. התקפי חרדה הם רק מצב פסיכולוגי, שמתבטא בגוף. אין שם שום דבר שצריך להדאיג אותך, פשוט להמשיך רגיל כשזה קורה. בברכה, שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה www.cbthaifa.com לקביעת תורים: 052-6794975

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית