שאלה שמאוד מענינת אותע

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

04/08/2018 | 01:15 | מאת: 00ik

האם יש קשר בין התעללות מינית בילדות ocd בשנות העשרים המאוחרות

שלום לך, התעללות מינית בילדות קשורה יותר בהפרעות כמו הפרעת אישיות גבולית, הפרעות דיסוציאטיביות קשות ו- PTSD. אם פרץ OCD והיתה התעללות, אני מניחה שאפשר למצוא קשר בין הדברים, אבל התעללות לאו דווקא גורמת ל- OCD, וברוב המקרים של OCD לא היתה התעללות. בברכה, שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה www.cbthaifa.com לקביעת תורים: 052-6794975

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית