טורדנות כפייתית- טיפולים חדשים?

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

20/04/2018 | 21:25 | מאת: אורח

היי.......ידועים לך טיפולים חדשים במחלה בתחום הרפואה? תודה מראש.

שלום לך, אני מניחה שאתה מדבר על OCD. מאחר שמדובר בבעיה פסיכולוגית ולא במחלה, הטיפול היעיל ביותר הוא טיפול פסיכולוגי (טיפול קוגניטיבי התנהגותי, הידוע כטיפול CBT). קיים טיפול תרופתי שיכול לעזור באופן חלקי, ומדי פעם יוצאות לשוק תרופות חדשות, אבל עדיין אין "תרופת פלא" שמעלימה את הסימפטומים לצערי. בברכה, שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה www.cbthaifa.com לקביעת תורים: 052-6794975

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית