מחשבות טורדניות מעצבנות בבוקר

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

02/04/2018 | 10:34 | מאת: מירי

חג שמח. יש לי בעיה שאני קמה כול בוקר עם מחשבות טורדניות מעצבנות וזה עובר לי אומנם במשך היום אבל בגלל המחשבות האלה אני עצבנית יש לי דפיקות לב כאילו בא לי לענות לאנשים לריב לא יודעת מחשבות שליליות כאילו כולם נגדי וכולי רק נתתי דוגמא אשמח לדעת כיצד ניתן לטפל? איזה טיפול מתאים אפשר לטפל ללא תרופות פסיכיאטריות? או עם את יכולה להפנות אותי לאתר מסוים כדי לקרוא על הנושא כי מעולם לא הייתי מטופלת ואני גם לא רוצה להיות מטופלת עם תרופות כי אחת שאני מכירה שיש טיפולים עם תרופות ואני ממש לא מעוניינת אני מאוד מודה לך חג שמח

02/04/2018 | 10:38 | מאת: מירי

אשמח לדעת איזה סוג טיפולים ללא כדורים מתאימים לטיפול מחשבות שליליות כפייתיות כדי להתמודד? תודה

היי מירי, מהתיאור שלך לא ברור בדיוק מה טיב המחשבות. לאו דווקא מדובר במחשבות טורדניות (אובססיביות), את צריכה לפנות לאיש מקצוע לבירור מעמיק יותר וטיפול. כמובן שהקו הראשוני אינו טיפול תרופתי, אלא טיפול פסיכולוגי קוגניטיבי התנהגותי. את יכולה לפנות למטפל שעוסק בכך, ומתוך שיחה והיכרות מעמיקה יותר איתך, הוא יוכל לומר לך מה צריך לעשות. אני לא ממליצה לקרוא באינטרנט, לפחות לא לפני שאת פוגשת איש מקצוע. בברכה, שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה www.cbthaifa.com לקביעת תורים: 052-6794975

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית