לא מצליח להירדם

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

05/06/2013 | 00:18 | מאת: ויטלי

הכל התחיל לפני יומים היה קול של נפץ ליד הבית שלי התעוררתי מזה ונילחצתי מזה (קיבלתי סוג של הלם כי היה לי קשה לזוז) מה שהוסיף ללחץ הזה שהגיע משטרה.. בסוף הצלחתי לישון.. לילה למחרת לא הצלחתי לישון בכלל- קרה עוד מקרה ברחוב של שקשור למשטרה- לא הצלחתי להירדם בכלל עד הבוקר לילה למחרת גם לא הצלחתי להירדם יש לי הרגשה שחם לי כל הזמן וכל פעם שאני עוצם את העיניים עולה לי הדופק.. והנה עכשיו לילה 3 כבר הגוף שלי עיייף מאוד אפילו העיניים נסגרות לבד אבל המוח ממשיך לפעול ולאנותן לי להירדם.. לא יודע מה לעשות כבר אשמח אם תוכל לעזר לי! תודה

09/06/2013 | 00:40 | מאת: משה

אני יכול להגיד לך מנסיון אישי שגם לי היה מצב דומה שלא הצלחתי להרדם בכלל בגלל לחץ נפשי במשך מספר ימים, ואני מדבר על ימים של חוסר שינה בכלל, לא יכולתי כבר לתפקד. פחדתי מאוד לקחת כדורי שינה ונכנסתי ללופ של חוסר שינה וחרדות מהמצב של חוסר שינה. בדיעבד אני יודע שכדור שינה היה מוציא אותי מהסיחרור הזה עוד לפני שנכנסתי אליו. אני לא ארחיב על כל מה שעברתי. אבל היום אני שמח לדעת שיש לי את האופציה הזאת ואני משתמש בכדור גם בטיסות וכנגד ג'ט לג, ושקשה להרדם. רק צריך לא להגזים.לי זה מאוד עוזר וזאת דעתי בלבד.

מדובר קרוב לודאי בתגובה חרדתית. אנא פנה לרופא המשפחה על מנת שירשום לך כדור הרגעה ליומיים שלושה.

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות