דימום לאחר קשירת טחורים

דיון מתוך פורום  טחורים

28/06/2019 | 08:44 | מאת: ישראל

שלום ד"ר לפני שבוע הייתי אצל פרוקטולוג שביצע אצלי קשירה של טחור 1 מתוך 3. לא חשתי בכאבים מיוחדים במשך שלושת הימים הראשונים. ביום הרביעי שלאחר הקשירה הבחנתי בשתי גומיות שחורות תוך כדי הניגוב. מאותו רגע, בכל יציאה אני מדמם (טפטוף של דם אדום בוהק) על אף שאני מקפיד על כלכלה עשירה בסיבים והרבה מים (לוקח גם פרפין ונורמלקס לעזרה). שתי שאלות ברשותך: 1. האם הדימום הוא עניין סביר? עד מתי? 2. אני ספורטאי. האם על אף הדימום (שקורה רק ביציאות) אני יכול להתאמן (עדיפות להליכות מהירות מבחינתי, אם אוכל גם להרים משקולות מה טוב...). אשמח לתשובתך, התור שלי לפרוקטולוג הוא רק לעוד 3 שבועות ואני חייב להתייעץ על מנת להיות רגוע. תודה מראש

א. תהיה רגוע ב. אתה יכול לעסוק בפעילות ספורטיבית ג. הדימום הוא מה"פצע" שנוצר בבסיס הטחור הקשור כאשר הוא "נושר" והוא צפוי להחלים תוך זמן קצר יחסית

28/06/2019 | 10:09 | מאת: ישראל

תודה רבה לך. רק לוודא - הדימום ביציאות הוא בקצב של טיפה לשנייה. אין חשש שפעילות ספורטיבית תפריע כביכול להחלמה\סגירה של 'הפצע'?

הפעילות לא תפריע

28/06/2019 | 16:13 | מאת: ישראל

תודה רבה לך!!!

30/09/2019 | 16:51 | מאת: ישראל

שלום. הקשר לא הצליח ולכן פניתי לניתוח hal. הניתוח בוצע לפני 5 ימים, אין לי כאבים כלל, הכול כשורה למעט בליטה מינורית של טחור אחד בעת יציאה. א. האם זה אמור לחלוף עם הזמן? ב. לגבי ספורט, כאמור אני ספורטאי...האם אני יכול לחזור לאימונים כבר עכשיו או שמא להמתין שבועיים? תודה מראש

30/09/2019 | 17:33 | מאת: ישראל

פעילות ספורטיבית מבחינתי גם אסתפק בהליכה מהירה על הליכון ...

הבליטה אמורה לסגת עם הזמן ניתן לחזור בהדרגה לפעילות

01/10/2019 | 07:24 | מאת: ישראל

תודה לך

מנהל פורום טחורים