טיפולים מעשיים לדיכאון

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

24/06/2016 | 20:17 | מאת: יעל

שלום. הייתי מעוניינת לדעת איזה טיפולים מעשיים ללא כדורים מטפלים בדיכאון? תודה רבה.

היי יעל אני לא לגמרי מבינה את המשמעות של "מעשיים" במה שכתבת משום שגם טיפול בדיבור-דינאמי יכול להיות עם תוצאות מעשיות. בכל מקרה האפשרויות לטיפול בדיכאון הן: טיפול דינאמי טיפול קוגניטיבי טיפול התנהגותי מיינדפולנס- מדיטציית קשיבות, וכן שילוב אינטגרטיבי של השיטות לעיל או גם טיפולים מתחום הרפואה המשלימה: דיקור סיני, הילינג, צמחי מרפא ועוד... ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה