חוסר תחושה בשפה התחתונה והסנטר אחרי השתלת עצם ושתלים

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

25/07/2019 | 15:39 | מאת: סיגי

ביום ראשון עברתי הרדמה כללית להשתלת עצם ושתלים. שניים בצד ימין ושלוש בצד שמאל. ביום שלישי חזרתי לבית חולים בגלל חוסר תחושה בשפה התחתונה והסנטר והוצא שתל אמצעי כי בצילום הפנורמי נראה עצב שעובר באיזור. אני חמישה ימים אחרי הניתוח ועדין התחושה לא חזרה בשפה עדין אין תחושה בחלק קטן והסנטר כל החלק השמאלי עדין אני לא מרגישה . מה זה אומר? מה צריך לעשות? חשוב לציין שאני סובלת מכאבים בצד שמאל ולפעמים מרגישה נימול באיזור הלחי התחתון. תודה

שלום סיגי הפורום הנ"ל מתייחס לטיפולים אורתודונטים-יישור שיניים. הפני את שאלתך בפורום השתלות שיניים. בכל מקרה נראה לי שאת צריכה לדווח על הרגשתך או השינויים שאת מרגישה לרופא בבית החולים היכן שאת מטופלת. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים