סיטי מח עם ממצא לא ברור. דחוף בבקשה

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

31/08/2020 | 20:56 | מאת: א

שלום דר עשיתי סיטי מח במיון בגלל נפיחות קטנה שהרגשתי בפנים ליד הפה וכמומרגיש רדום,לא ככ ברור,הסיטי יצא עם מחיקה יחסית של הסולצי והגירי שיכול להעיד על בצקת.נשלחתי לפונדוס שהיה תקין,אבל יש לי שינויים ברשתית שידועה אוסיטי תקין מלפני חודש בלי קשר בכלל לארוע הזה.מודאגת מאד לא מבינה ה הממצא אומר בכלל איןמידע עלזה מחפשת נורולוג וזה לוקחזמן למצוא מבקשת הסברוכמה מסוכן ככה זה נשמע לי,מה עלי לעשו שום תדרוך לא ניתן ליבמיון

יתכן א' וזה המבנה הרגיל שלך, שכן אין סימנים אחרים ליתר לחץ תוך גוגולתי. ניתן לפנות לנוירורדיולוג/ית שיכלו לפענח את הצילומים ביתר דיוק ולכוון אותך בהתאם.

03/09/2020 | 15:20 | מאת: א

דר ,קשה למצוא נוירורדיולוג אולי יש אחד שנים סה מה שאני מוצאת באינטרנט והם לא נפגשים הם שולחין במחשב וככה זה לא מתאים לי בלי שישבו איתי.מי שםענח את הסיטי אני מאמינה שזה נוירורדיולוג כי אן לא אז למה נתנו לאחד אחר?רק לדעת זה תחום לנורולוג או נוירוכירורג אני עכשיונעושה אמאראי כדי לראות מה הממצא אומר אבל אין לי רופא,אני באוויר בלי תשובות,רק שאולי זה שבץ או לחץ תוך גולגולתי או דברים אחרים שהם לא יודעים בלי לראות אמאראי.זה תחום שלך של נורולוג או נוירוכירוג ,?מחפדת גם ללכת בפרטי מהר למתן תשובות.מחכה לתשובותך.גם התקשרתי למרפ שלך השארתי הודעה לפני כמה ימים אף אחד לא חזר.מבקשת לדעת אם זה תחום שלך ואם בנורולוגיה זה תחום שאתה עוסק בו כי הנורולוגיה תחום רחב ופה כתטב על כאבי ראש.עוד משהו אנע ען מגרנות שנים רבות נוטלת רילרט 40 מג.בהתקף.יש הרבה לפחות 10 בחודש.

03/09/2020 | 15:23 | מאת: א

מציינת תק ארוכה עם סחרחורת כמו איבוד שיווי משקל כאילו נופלת בעיקר בלילה שקמה ונשארת ערה יש לי דום נשימה קל שינה מקוטעת.אבל גם ביום יש לי בזמן סיבוב מהירות לחץ או כל מיני.מבקשת דר מאד בלחץ שבוע בלי שינה בלי רופא שיראה את הסיטי מחכה לאמארטי לשבוע הבא ואין לי רופא שיראה את הדיסק.ממתינה לתשובותך,אם אתה בתחום הספציםי הזה בנורולוגיה ואם זה לנורולוג

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש