מכה בראש ובצוואר מכדורגל

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

14/04/2020 | 21:46 | מאת: שרון

שלום רב אני בת 42. סובלת ממיגרנות ויש לי פריצות דיסק בצוואר ובלט בגב תחתון עקב תאונת דרכים. אני מתפקדת רגיל. לפני שלושה ימים ילד בעט כדורגל ישר לראש שלי בהפתעה. בצד שמאל. הראש והצוואר עפו לצד. היו לי קצת בחילות אבל לא הקאתי. יש לי עדיין כאב בגולגולת היכן שהמכה וסביב ואני מרגישה שהצוואר החמיר לי. כאבי גב עליון ותחושת נימול. ועייפות כזו. ביום רגיל הייתי הולכת לבדיקה. אבל בימים אלו בגלל הקורונה אני ממש לא יודעת עלות מול תועלת אם ללכת. שוחחתי עם רופאת המשפחה שאמרה שבגלל שאני לא הקאתי ולא איבדתי הכרה או שנהיו לי כאבי ראש היא מאמינה שהכל בסדר וזה יעבור. ואולי הצוואר יחמיר לי מהמכה הזו. אני כבר שלושה ימים אחרי ובגלל שאני לא נבדקת התחלתי להכנס פתאום לחרדה שאולי קרה לי משהו מצד שני כבר עברו כמה ימים אז אני לא יודעת אם הגיוני שיש דימום פנימי או משהו. אני חד הורית עם תינוק וגם חוששת ללכת למיון. רציתי לדעת אם תוכל להרגיע אותי. בנוסף. בעוד חודש יש לי גם ככה תור לאמ אר איי כי יש לי מיקרואדונומה 2 ממ ואני במעקב עליה . השאלה אם בגלל המכה כדאי אולי לנסות להקדים את התור לאמ אר איי. אודה לדעתך.

שלום שרון, נראה כמיני זעזוע מוח, אני מניח שיש קצת ספזם בשרירי הצואר, קחי משככי כאב לכמה ימים אמור להשתפר. המתח שלך גם הוא מחמיר מעט הסימפטומים.

19/04/2020 | 20:46 | מאת: שרון

תודה רבה

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש