כאב בצד של הכבד - צהבת B פעילה

דיון מתוך פורום  מחלות כבד

17/08/2017 | 12:45 | מאת: רמי

שלום רב, מזה כמה חודשים יש לי כאב בצד ימין של הגוף, באיזור הכבד. הכאב הוא עמום, לא תלוי בנסיבות כלשהן וקשה לי לקבוע אם מקורו באיברים פנימיים או בצלעות. יש לי צהבת B פעילה כבר הרבה שנים ברמות נמוכות (BMI תקין, תפקודי כבד תקינים, DNA PCR באיזור ה-1500 UI/ML אוטרסאונד תקין למרות שהכבד שומני). הציעו לי לקחת BARACLUDE בעבר אך סירבתי בגלל החשש מפיתוח תלות בתרופות. ניסיתי לקבוע תור למרפאת כבד אך התורים הם בעוד שלושה חודשים ומעלה. האם יש קשר בין הכאב שלי לצהבת? האם זה דורש התייחסות מיידית (דרך ייעוץ פרטי)? ואילו בדיקות (בנוגע לכאב וגם למעקב אחר הצהבת) אני צריך לעשות כדי לבוא מוכן לפגישה עם הרופא? תודה רבה, רמי

19/08/2017 | 08:24 | מאת:

כדאי לבקש אולטרהסאונד בטן כעת וכן את בדיקות הדם הרגילות שאתה מבצע

20/08/2017 | 12:50 | מאת: רמי

אעשה זאת - תודה רבה!!! ושיהיה יום נעים :)