קולגן קוליטיס

דיון מתוך פורום  קרוהן וקוליטיס

18/11/2016 | 20:01 | מאת: זוהא

שלום אובחנתי כחולת קולגן קוליטיס. כעת ברגיעה מוחלטת בלי שום תרופה. כרגע אני סובלת מאד מכאבי גב (יש לי פריצת דיסק ו-בלט בשני מקומות משתדלת מאד לא לקחת כדורים. אבל אם אין ברירה מה הכי פחות מזיק. תודה מראש

19/11/2016 | 19:47 | מאת: ד"ר לב ליכטנשטיין

שלום אובחנתי כחולת קולגן קוליטיס. כעת ברגיעה מוחלטת בלי שום תרופה. כרגע אני סובלת מאד מכאבי גב (יש לי פריצת דיסק ו-בלט בשני מקומות משתדלת מאד לא לקחת כדורים. אבל אם אין ברירה מה הכי פחות מזיק. תודה מראש ------------------ סוג זה של דלקת מעי גס עלול להחמיר עם שימוש במשככי כאבים מסוג NSAIDS עדיף להימנע ככל הניתן משימוש באדקס, אדוויל, נקסין, נורופן, איבופן, ארקוקסיה, אתופן ותרופות דומות להן כל השאר מותר

מנהל פורום קרוהן וקוליטיס