תוצאות mri צווארי מצורפות

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

11/04/2020 | 18:40 | מאת: אור1203

בת 49 , בריאה ,לפני כחודשיים הייתה לי הרדמות ותחושת נימול ביד ימין עם זרמים שיורדים מהכתף בשבועיים האחרונים ההרדמות נעלמה כנראה כי הפסקתי לעשות פעילות אירובית ובכלל הורדתי עומס אימונים כמעט לחלוטין, כרגע לא מרגישה ממש כאב אלא מין תחושה של עומס על הצוואר ואין תחושת הרדמות ונימול כלל , מה הטיפול שנראה לך הטוב ביותר למצבי?

אין אפשרות לראות קבצים. בכל מקרה כדאי שתמתני פעילות ספורטיבית ולהמנע מהרמת משקולות יותר מ 5 ק"ג

14/04/2020 | 11:55 | מאת: אור1203

- בקע מרכזי קטן, ללא לחץ על חוט השדרה. C4-C3 - בקע מרכזי עם אימפרסיה מתונה על השק, ללא לחץ על חוט השדרה. C5-C4 - בקע מרכזי עם אימפרסיה מתונה על השק, ללא לחץ על חוט השדרה. - המשך ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- C6-C5 - היצרות ספינלית קשה, בלט דיסק היקפי עם אימפרסיה קשה על חוט השדרה. בואתה גובה מודגם אות אינטרה-מדורלי חריג, המתאים למיאלומלציה. היצרות פורמינלית דו"צ. C7-C6 - בקע מרכזי קטן, ללא לחץ על חוט השדרה. D1-C7 - בגדר הנורמה.

טיפול ניתוחי ככל הנראה.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק