פריצת דיסק בלט דיסק היצרות תעלה

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

29/10/2019 | 13:06 | מאת: רפאל

היי שלום שמי רפאל רציתי לדעת מה עוד ניתן לעשות במצבי אני סובל מכאבי גב חזקים אני בן 35 וכל החיים שלי נדפקו אני נתפס פעם בשבועיים לוקח כל כדור שקיים לכאבים שום דבר לא עוזר מאטופן ארקוקסיה וכדומה מחפש פתרון למצבי אני לא מתפקד טני בעל משפחה ל4 ילדים לא מסוגל לעבוד הייתי נהג משאית כיום קשה לי שבת על ההגה

לכל אחד יש תקופות של כאבי גב תחתון. תצטרך להשקיע בטיפולים כולל שחייה וחיזוק שרירי הגב. בכל מקרה ממליץ שתתייעץ עם מומחה עמוד שדרה.

29/10/2019 | 16:18 | מאת: NOT_FOUND

שלום לדוקטור דוידוביץ זה לא תקופות אני סובל מהגב בסיטי האחרון הממצאים הם L2-L3 בלט היקפי הגורם על השק התקאלי ולהיצרות התעלה הספינאלית עד 8 ממ הנקבים הנורילים חופשיים L3-L4 - בלט היקפי וזיז גרמי הגרומים ללחץ על השק התקאלי ולהיצרות התעלה הספינלית עד 7 ממ היצרות פורמינלית דוץ יותר משמאל L4-L5 - בקע אחורי וזיז גרמי הגורמים ללחץ על השק התקאלי ולהיצרות התעלה הספינלית עד 5 ממ היצרות פורמינלית משני הצדדים יותר מימין L5-S1 -- היצרות המרווח הבין חולייתי בקע וזיז גרמי הנושקים לשק התקאלי וגורמים להיצרות התעלה הספינלית עד 7 ממ הנקבים הנורלים חופשיים אני עם כאבים קשים בכל צד ימין אגן ימין טוסיק רגל ימין הקרנות קשות קושי בהליכה כיפוף ישיבה כבר לא יודע מה לעשות

פגישה עם מומחה עמוד שדרה

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק