שיקום לאחר אירוע מוחי

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

08/01/2014 | 01:19 | מאת: למודי

שלום רב מדובר בבן 45 אחרי אירוע של vf ונזק מוחי איסכמי לפני 3 שנים , אחרי האירוע עבר 6 חודשים של תהליך שיקומי , אבל הבעיה שלו היא כנראה פגיעה פרונטלית , חוסר יוזמה , אנהדוניה , חוסר אכפטיות , בתקופה הראשונה אחרי שחזר הביתה היה לו כמה אירועים שהוא חוזר לעצמו , ובמיוחד כשהור נוטל lorivan , בתקופה האחרונה אירועי אלו הולכים ונעלמים , השאלה היא מה התופעה הזאת ואיך כדאי לנצל אותה לטובה , ועל איזה שיקום יש להמליץ , תודה רבה

17/01/2014 | 14:45 | מאת: ד"ר חן הלוי

לוריבאן טוב להרגעה, לא לשיפור קוגינטיבי. 3 שנים לאחר האירוע קשה לדבר על שיקום אלא על שימור.

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח