אובדן זיכרון זמני וחולשה .........

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

12/04/2019 | 19:57 | מאת: דני

שלום, אני בן 79 וחש לאחרונה חולשה ועייפות, שמלוות באובדן פתאומי של הזיכרון ובלבול שאיני יודע איזה יום היום ואיפה אני. ואחרי מספר דקות שאני חוזר לעצמי - איני זוכר שכל זה התרחש. בדיקות דם שעשיתי לאחרונה תקינות למעט הומוגלובין, אין לי רעידות בפנים , לחץ דם תקין, מרבה לעשות ספורט בעיקר שחיה. איזה בדיקות רצוי שאעשה על מנת לדעת מה הסיבה לאובדן זיכרון הרגעי הזה?

חשוב להבדק בהקדם על ידי נויורלוג כדי להבין את אופי ארוע הבלבול החולף. יתכן ויהיה מקום לבצע בירור הכולל בדיקת EEG והדמיית מוח.

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח