ירידת דופק ממה שהיה לי

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

28/06/2019 | 19:34 | מאת: אורן

שלום עשיתי המון בדיקות מקיפות של לב שיצאו תקינות לאחרונה אקו מאמץ, דופלר מנוחה,ארגומטריה אק"ג צל"ח בדיקות דם תריסיות שתן טרופונין ועוד ועוד בדיקות אני בן 31, בזמן האחרון אני לא בכושר לעומת העבר שרצתי המון.. והדופק נע המון זמן בין 84-96 במנוחה פתאום לאחרונה אני מודד המון והוא נע בין 64 -72 במנוחה האם זה בעייתי הירידה הפתאומית הזאת ? נוטל מידי פעם כדורים כנגד חרדות קלונקס,אסיוול. האם זה בעיה הירידה הזאת בדופק? דופק יכול ליהות ככה וככה ? כי ספורט הרבה זמן לא עשיתי..ממה זה יכול לנבוע ?

אכן דופק יכול להשתנות בערכים שציינת גם כשהכל בסדר כמו שקורה אצלך.

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים