תעוקת חזה במנוחה......

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

11/05/2019 | 18:37 | מאת: לירון

שלום רב אני בן 33 וחש לעיתים קרובות מן לחץ בחזה אי נוחות לא כאבים אלא משהו כבד מוחץ אי נוחות עשיתי בעקבות זה אקו דופלר במנוחה תקין ארגומטריה אם הגעה לדופק מטרה ללא סימני איסכמיה והפרעות. מספר אק"ג לאחרונה שהיו סינוס טכיקרדיה ללא הפרעות קצב צילום חזה תקין בדיקת טרופונין תקינה בדיקות דם שתן תריסיות הורמונים תקין. הולטר תקין ממה זה יכול לנבוע מרגיש את זה באיזור חזה לב מה זה עצם? עצב? שריר ? איבר אחר? כול הבדיקות תקינות מן כבדות כזאת אני חש גם קרדיולוג עבר על אנזמה הרפואית שלי וטוען שאין לי שום בעיה. מה דעתך ? כי אני עדיין חש את זה זה לא תמיד.

לא ניתן לעשות אבחנות באינטרנט , אם הבדיקות תקינות וקרדיולוג בדק אותך וחושב שהלב בסדר - זה לא מהלב

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים