למרות שהכל תקין עדין מרגיש לחץ, בחילות ועוד

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

26/01/2019 | 21:48 | מאת: אלמוגי

שלום ד"ר. בחצי שנה האחרונה עשיתי אקו מאמץ, ארגונומטריה, צינתור וירטואלי (טרשת של עד 24%), אקג, דופלר צוואר ועדין מרגיש שריפה בחזה, גרון, תחושת תקיעות בבטן העליונה עם הקרנה מידי פעם ליד שמאל ודקירות בחזה לשניות שבאות והולכות. ממה זה נובע? האם יש בדיקה נוספת שתשלול אירוע לבבי? אציין שיש לנו היסטוריה משפחתית ולכן מטופל במיקרופרין וליפיטור (LDL 130). לא סובל nלחד ולא מעשן ושומר על בריאות גופנית. לאור ההיסטוריה המשפחתית הנושא מאוד מעסיק אותי... כן זוהה אצלי ריפלוקס ואני מטופל תרופתית ועדין התחושות שאני מתאר בהקשר של דריפה / לחץ בחזה / תחושת עקצוצים ביחד / חזה. אשמח לדעתך. תודה רבה!

התלונות שאתה מתאר מקורן אינו בלב ! המשך לבדק לכיוונים אחרים.

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים