מיחושים ואי נוחות בחזה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

14/11/2018 | 11:32 | מאת: יעל

ד"ר שלום. בת 40 בריאה בדכ. לא מעשנת, משקל תקין, כולסטרול רע גבוה וגם חיובי גבוה ללא טריגיליצרידים. בחודשים האחרונים אני חווה מיחושים בצד שמאל בעיקר לאחר התרגשות או לחץ, לעיתים מלווים בתחושת מתח בצוואר שמאל, לעיתים תחושה של אי נוחות באיזור החזה העליון ובגרון. ללא קשר סובלת מפעימות מוקדמות המופיעות מדי כמה שבועות/חודשים. אבי עבר התקף לב בגיל 40+, בפעילות ספורטיבית מרגישה טוב ללא לחץ או קוצר נשימה וכד'. מלבד אקג לפני מספר שנים לא ביצעתי בדיקות לב כלשהן. האם נדרש לדעתך לגשת לבדיקות מקיפות?

14/11/2018 | 11:54 | מאת: יעל

מוסיפה - לחץ דם תקין. לעיתים חשה גם דקירות באיזור החזה.לעיתים חולשה. סובלת מחרדה קלה ונוטלת רמוטיב.

בדיקות מקיפות ממש לא, טיפול בחרדה - מומלץ.

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים