לחץ דם נמוך או בסדר?

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

14/06/2017 | 11:11 | מאת: אידימי

שלום. שבועיים לאחר השתלת קוצב לב. ברקע אי ספיקת לב (38%) לחץ הדם שלי נע (בבוקר) בין 103/63 עם דופק 57. לעתים יורד ל95/60 עם דופק 56 או 57. האם זה נחשב ללחץ דם נמוך מדי?... באמצע חודש יולי אבצע אקו במאמץ . היום כבר צעדתי ק"מ+ צעידה איטית ובטוחה. תודה!

לא נמוך מדי. אני גם מנחש שברקע יש תרופות לאי ספיקת לב שמשפיעות על לחץ הדם.

לחץ הדם לא נמוך מדי אם הוא לא מלווה בהרגשה של חולשה או סחרחורת. אני מנחש שיש ברקע גם תרופות לטיפול באי ספיקת הלב שמורידות לחץ דם.

15/06/2017 | 16:39 | מאת: אידימי

שלום. פורום מוצלח ביותר! תודה לך מכל לב!!!

בכייף

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים