14 חודשים אחרי הרמת סינוס

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

07/06/2009 | 12:10 | מאת: עמאד

אני עכשיו 14 חודשים אחרי הרמת סינוס פתוחה(צד ימין ושמאל) .עשיתי צילום פנורמי לפני שבועיים .על פי הצילום העצם התרפא אבל הסינוס לא נעלם . וגובה העצם 5-7 ממ .הרופא מציע לי לעשות בעוד חודש המת סינוס סגורה .האם זה נורמלי שאחרי הרמת סינוס פתוחה גובה העצם 5-7 ממ ? האם זה בגלל שהרופא לא שם כמות עצם מספיקה?

שלום עמאד, אין לי היכולת לדעת מה בוצע לך ומה הכמות העצם שהושתלה. בכל מקרה 5 עד 7 מ"מ אינם מספיקים לאחיזת שתלים ודרושה הרמת סינוס נוספת. בברכה, דר' ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמת סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים