דלקת לאחר הרמת סינוס

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

06/06/2009 | 19:18 | מאת: הילה

שלום, עברתי לפני כמה ימים הרמת סינוס והשתלת שתל (באותו היום) . יומיים אחרי ההשתלה התחילו כאבים מאוד חזקים בסינוס עצמו עם הקרנה לעין (לא באזור העצם שבאזור ההשתלה). אני לא מצליחה לישון מרוב כאבים וזה מלווה בהפרשה מוגלתית שיורדת לי לחלל הפה. נתנו לי דקסמטזון למשך יומיים.האם אלה תופעות לוואי נורמליות לאחר הרמת סינוס? ממה זה נובע? מה עלי לעשות?

שלום הילה, כנראה שעברת הרמת סינוס סגורה. בהרמת סינוס סגורה נוקשים בעזרת פטיש וסוג של איזמל ושוברים מעט את העצם ברצפת הסינוס. לעיתים שבר זה מלווה גם בתחושת כאב. ניתן לשלוט בכאב בעזרת משכחי כאב שאני סבור שנרשמו לך. נטילת אנטיביוטיקה היא חשובה לאחר סוג זה של ניתוח. תפקידה מניעת זיהום. חשוב גם שטיפות פה עם תכשיר המכיל כלורקסידין שתפקידו חיטוי. גשי להיבדק על ידי הרופא המנתח שיחליט על המשך הטיפול המתאים לך. בברכה, דר' ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמת סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים