שתלים

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

18/05/2009 | 15:03 | מאת: שרה

שלום רב, אני צריכה לעבור השתלת שיניים לאחר פנייה לרופא השיניים התברר לי שעליי לעשות 16 שתלים (8 בלסת עליונה+8 בלסת תחתונה) האם אין אפשרות לבנות גשר על 4 שתלים בכל לסת ועם זה להרכיב את הגשר? האם מומלץ לעשות את כל השתלים בפעם אחת עם הרדמה מקומית\כללית? האם יש צורך בבדיקות ספציפיות לפני התחלת הטיפול (אני בת 55)?? תודה

שלום שרה, קיימת שיטה לבנית גשר רק על 4 שתלים. נקראת ALL ON FOUR. חובה להבריג את הגשר. אפשר להתקין כל השתלים בפעם אחת. סוג ההרדמה בהתאם לרצונך. בדיקות נחוצות הן צילום פנורמי, ציום סי טי. מחלותכרוניות כמו סכרת או יתר לחץ דם צריכות להיות מאוזנות. באם תעדיפי הרדמה כללית, הרופא המרדים יפנה אותך לבדיקות נוספות. בברכה, דר' ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמת סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים