השתלת שיניים

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

14/05/2009 | 15:25 | מאת: ליזה

בעלי עבר השבוע הרמת סינוס והשתלת עצם והשתלת 3 שתלים בשיניים 14,15,16 א. אם בוצע הרמת סינוס ועצם האם יש צורך גם לבצע חסיפה של השתל ב. כמה זמן צריך לחכות עד לביצוע השלמת השן (מבנה וכתר) בתודה מראש

שלום ליזה, תלוי כמה עצם עצמית היתה לבעלך בלסת מתחת לסינוס לפני הרמת העצם. עקרונית באם השתלים הותקנו במועד הרמת הסינוס והניתוח עבר בצורה תקינה, משירים את השתלים חשופים ובכך חוסכים את הצורך בניתוח נוסף לחשיפתם. השיקום מבוצע לאחר 9 חודשים. בברכה, דר' ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמת סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים