הרמת סינוס

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

26/12/2015 | 14:54 | מאת: giora flohr

להבנתי הרמת סינוס פתוחה נעשית על ידי כירורג פה ולסת. האכןכך. האם אתה כירורג פה ולסת?

שלום גיורא הרמת סינוס היא פעולה כירורגית להרמת רצפת הסינוס. מבוצעת בעולם כבר עשרות שנים עם ידע מצטבר רב מאד. לדעתי, הרמת הסינוס יכולה להיעשות על ידי רופא מומחה לכירורגיה, למחלות חניכיים, לשיקום או אחר ובלבד שיש לו ניסיון מוכח בביצוע ניתוחים כאלו. לניסיון, ידע, ומיומנות חשיבות רבה לניתוחים אלו. הידע והמיומנות המתאימים ביותר להשתלות נרכשים בהתמתחות להשתלות אך לצערי התמחות זאת עדיין לא מוכרת בארץ. בברכה, דר' ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמות סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים