שאלה לגבי שתל

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

10/03/2015 | 20:28 | מאת: יואב

לפני 3 וחצי חודשים עשיתי שתל בשן 46, לאחר ההשתלה הגרשתי את הלשון רדומה בצד ימין.הרופא אמר שזה יחלוף לבד, אני צריך לעשות כרגע חשיפת שתל. יש לי עדיין כאבים באזור ההשתלה, האם צריך להוציא את השתל? או לעשות חשיפה למרות שיש לי לשון רדומה(יש לי תחושה בלשון, אך אני מרגיש נמלול). עשיתי צילום CT כדי לעקור שיני בינה זה מצורף בתמונה.האם בCT הזה אפשר לראות האם השתל נוגע בעצב? והאם ניתן להוציא את השתל? ומה הסיכונים http://www.siz.co.il/my.php?i=mlrodoqmt3kk.png

שלום יואב, על פי צילום שצירפת השתל נראה לא קרוב לעצב הלסת. עצב הלשון אין אפשרות לראותו בצילום כי הוא עובר חיצונית ללסת בתוך הרקמה הרכה. התייעץ בבקשה עם הרופא המנתח. בברכה, דר' ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמות סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים