כמה זמן יש לחכות בין עקירה להשתלה

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

01/01/2015 | 15:23 | מאת: גל

בת 55.עקרתי שתי שיניים טוחנות אחת בלסת עליונה ואחת בתחתונה. כמה זמן צריך לחלוף מיום העקירה ליום ההשתלה? תודה.

שלום גל, הכל בהתאם לכמות ואיכות עצם הלסת באתר ההשתלה. באם העקירה היתה לא טראומטית לעצם וקיימת מספיק עצם אפשר ולעיתים אפילו רצוי להתקין את השתל במועד העקירה. באם היתה דלקת בלסת במקום העקירה או השן נעקרה עקב סדק בשורש יש להמתין מספר שבועות. בדרך כלל כחודשיים שלושה. היות וכך החניכיים נרפאים היטב והעצם באתר טרם מתחילה להיספג. אם ממתינים יותר עלולים לאבד עצם. אך, הכל צריך להיות מותאם למקרה שלך, וכל מקרה לגופו. בברכה, דר' ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמות סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים