חוסר עצם

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

03/12/2014 | 08:22 | מאת: צפונית

שלום..אני בת 35 ויש לי רווחים בין השיניים הקדמיות..עשיתי צילום שיניים והרופא אמר שמצב השיניים שלי לא טוב..ויש לי חוסר בעצם החניכים..הוא הציע לי עקירה לכל השיניים והשתלת שיניים..ואולי אצטרך להוספת עצם..האם יש פתרון אחר מניתוח להוספת עצם במקרה של חוסר בעצם?אני יכולה לעבור השתלת שיניים מבלי להוסיף עצם?באיזה שיטה ?וכמה יעלה לי מבחינה כספית?האם זה יקר?האם שיטת ALL ON 4 טובה בשבילי?תודה

שלום צפונית, עקרונית, קיימות שיטות להשתלת עצם סביב שורשי שיניים הסובלות ממחלת חניכיים במטרה לייצר להן אחיזה טובה יותר בעצם ועל ידי כך למנוע את עקירתן. למקרה האישי שלך צריך לצרף צילום כך שאפשר להתייחס למה שתצטרכי. בברכה, דר' ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמות סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים