מי פה לפני השתלה

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

21/05/2014 | 19:39 | מאת: שירה

אני אמורה לעבור עוד כמה שבועות השתלת שתל + ניתוח חניכיים ובינתיים אני משתמשת במי פה האם זה בסדר כלומר זה עושה טוב לטיפול או שלהפסיק כי זה עושה נזק ובכלל מה כדאי בדרך כלל בבית מי פה ללא אלכוהול או עם אלכוהול מה יותר בריא וטוב?

שלום שירה, קיימים שני סוגי "מי פה" כאלו המכילים פלואור ומטרתם מניעת עששת המיועדים לשימוש יום יומי. אחרים המכילים כלורקסידין עם או בלי אלכוהול המיועדים לטיפול או מניעה של מחלות חניכיים. באלו מותר להשתמש עד עשרה ימים לכל היותר שבועיים כי מעבר לכך עלול לגרום להתפתחות חיידקים מזיקים יותר. בברכה, דר' ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמות סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים